Статии

Идеи за кошница с подаръци, която да приготвите у дома

Търсите идея за подарък за вашите близки? Спасението идва от гурме подаръчни кошници. В една кошница можете да опаковате всички лакомства, които вашите близки обожават. Това е лесно, лично и определено ще успеете да ги зарадвате.

По-долу предлагаме някои идеи за лакомства, които можете да предложите на близките си.

Ако нямате време да приготвите тези кошници у дома, ви каним да разгледате нашата гама от подаръчни кошници в TheGiftBox.

 

  • Горещ шоколад

Какъв по-добър начин да отпразнувате празниците от чаша горещ шоколад? Горещият шоколад е предпочитан от всички, особено през зимните празници. Асортименти от горещ шоколад могат да се предлагат с чаши, бонбони и други коледни сладкиши.

  • Кафе

Ако изберете кафе, кошницата трябва да съдържа важни елементи за любителите на тази енергизираща напитка. Класическите чаши за кафе не трябва да липсват. Друга идея е да поставите чаши за еднократна употреба в кошница и да добавите кафе. Уверете се, че сте избрали любимото им кафе и не забравяйте да обогатите кошницата с кубчета захар, домашно приготвени бисквити или шоколади, украсете и с кафе на зърна.

 

  • Бутилка вино

Този тип кошница за подаръци трябва да идва с набор от аксесоари за вино и, разбира се, бутилка вино, която човекът, на когото давате подаръка предпочита. Поставете в кошницата комплект красиви кристални чаши с краче, капкомер за вино и елегантна запушалка, за да завършите кошницата. 

  • Поднос за чай

Този вид кошница е идеалният подарък за всеки любител на чай. Нуждаете се от красив поднос, който ще може да напълните с любима селекция от ароматни чайове. Класически сервиз за чай, изработен от керамика, е чудесна идея за този вид подаръци.

Не забравяйте да добавите мед, захар и мляко за следобеден чай.

 

  • Италианска вечеря

Кой не би искал вкусна, готова вечеря след изморителен ден от пазаруване по време на празниците? Този вид кошница изпълнява това желание. Можете да поставите в кошница купа с класически тестени изделия, кутия с вкусен сос, пресен пармезан, прясно изпечен хляб и така вечерята може да бъде сервирана.

 

  • Мъфини

Имате ли приятели, които обичат да правят сладкиши? В този случай може да изберете да направите кошница, съдържаща комплект за печене на мъфини.

Комплектът трябва да съдържа съществени елементи за създаването на тези очарователни сладкишчета.

Кошницата трябва да има специална смес от тесто за мъфини, инструменти за глазура и декоративни бонбони с различни форми. За да създадете перфектни мъфини, можете да включите в комплекта и шприцове за декориране с различни размери и торбички за еднократна употреба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *