Статии

Перфектният подарък за Свети Валентин

Перфектният подарък за Свети Валентин

Перфектният подарък за Свети Валентин

10 Идеи за подарък за Свети Валентин за нея

На този ден, независимо дали искате да покажете любовта си към партньора, приятелите или децата си, можете да намерите замислена идея за подарък подолу.Събрахме асортимент от идеи в различни ценови сегменти, които позволяват на вашия получател за Свети Валентин да разбере, че е специален. Независимо дали става въпрос за удоволствие, на което могат да се насладят, запомнящ се подарък или бутилка луксозно шампанско, на което можете да се насладите заедно, найдобрият подарък за Свети Валентин е нещо, в което сте отделили време и сте помислили.

1. Кутия с вечни рози​

Тези красиво аранжирани рози са предназначени да издържат една година. Цветята са класически подарък за Свети Валентин, но тези рози ще издържат дълго след 14 февруари, напомняйки ви за любовта им през цялата година.

2. Подаръчна кутия с Teddy Bear

Мислим,че няма нужда от коментар Мечетата от рози ще остант подарък за него или нея,а дори и за двамата влюбени,който никога няма да стане отживелица.Заради размерите и външния вид на мечето,това е един от най-търсените подаръци за Свети Валентин.

3.Бутилка Висок клас Шампанско

Бутилка кла

Бутилка класно шампанско е винаги добра идея.Винаги можете да организирате една романтична вечер,а шампанското и бонбоните да ви разтопят.

4. Лусозна козметика

Няма жена,която да не е ценителнка на луксозната козметика,а говорим ли за класическо червено червило на Шанел,което сме избрали точно поради тази причина - няма да има жена,която да не се влюби в него.

5. Чаша

Кутия с чаша,напитка и макарони.Опакована по специален начин. Има хора,които обужават да получават чаши за подарък,това е нещо много личноо за тях,също така го употрябват всеки ден,

6.Кутия с Мини нутелиШоколада и розите,винаги могат да разстопят една жена.Няма човек на света,който да не обужава шоколада,а също така няма и такъв,който да се разочарова от него.

 

7. Парфюм

Идеята за подарък парфюм е доста изтъркана,но когато е поднесен и опакован в подаръчна кутия с други различни подаръци,това остава един незабравим спомен и изненада.Идеята,че не просто си “отбил” номера, ще се признае.

8. Албум с ваши общи снимки

 
И за двата пола,това е подарък,който ще изненада получателя си,поради простата причина,че човека отсреща е отделил време и е мислил за вас.

https://thegiftbox.bg/product/make-me-happy-gift-box/

9. Кутияс надпис Обичам теСмеем да твърдим,че не навсякъде може да откриете тази кутия или поне не в тези размери.Това е подарък,който ще изненада дори и него.Кутията с вечни рози ще остане вечен спомен за вашата любов.Подари не само на 14-ти Фввриари,а на Вашата годишнина,Юбилей или друг повод.

10. Луксозна подаръчна кощница


Това е уксозен подарък за дами , с който ще останете запомнен. Съдържа всичко необходимо, за да очарова и поднесе една незабравима вечер с приятна атмосфера и сладки емоции! Изберете за рожден ден, юбилей, 8-ми март, Свети Валентин, повишение,благодарност,сватбен подарък, имен ден, годишнина или просто от любов. Подходящ подарък за вашата годишнина от сватбата, за моминско парти или друг специален повод.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *