Статии

Корпоративни клиенти

бижу
TheGiftBox са подаръчни кутиии, които се запомнят.
Подарете топлина и грижа на любимите си хора и те ще ви отговорят в натура.
В нашите подаръци се стремим да комбинираме полезност и визуална привлекателност, като обръщаме голямо внимание на опаковките.
Затова всеки комплект е подбран от опитни професионалисти, за да можете да споделите емоциите си с хора, които са важни за вас.
Работим, за да стане лесно и приятно.

За нас

С нашия подаръчен комплект определено ще се откроявате от другите дарители. Ние сглобяваме всеки комплект ръчно и добавяме декорации, което го прави оригинален.

PhotoRoom_20210902_102519

С наша помощ спестявате време, което може да бъде изразходвано за търсене на идеи за подаръци, пазаруване, градски екскурзии и опаковане на подаръци.

бижу

При нас имате възможност да зарадвате любим човек от другия край на страната.

Подхождаме индивидуално към всеки клиент, като вземаме предвид всички ваши предпочитания (от състава и опаковката до бюджета за подаръка).

За кого можете да поръчате подаръци?

 

Можете да поръчате корпоративни подаръци за вашите колеги, партньори, служители или мениджъри. Можете да изберете подаръци от нашия каталог или да създадете свои собствени индивидуални комплекти.

044BEB4E-494B-418A-8620-548A2A2A7237-2

Корпоративни клиенти

Ние работим в областта на подаръците от дълго време и знаем от какво наистина се нуждаят клиентите, за да увеличат лоялността си. Ние създаваме подаръци, които са наистина запомнящи се. В края на краищата всеки комплект е подбран от опитни професионалисти, за да можете да споделите емоциите си с хора, които са важни за вашия бизнес. Работим, за да стане лесно и приятно. Правим всичко възможно, за да гарантираме, че грижата за клиентите е единствената ви грижа, когато става въпрос за корпоративни подаръци

Ние наистина обичаме това, което правим.

Правенето на подаръци за нас не е работа, а творчески процес и живот. Затова не се страхуваме от нестандартни задачи и правим всичко както за себе си.

Ние непрекъснато търсим най -доброто, най -вкусното, най -интересното, най -красивото, за да поставим това в основата на нашите и вашите подаръци.

И понякога, както казват клиентите, ние правим невъзможното.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *