Статии

Подаръци за Коледа

Подаръци за Коледа

Разпространете малко настроение с корпоративни подаръци, които да ви донесът празнична магия

Усигорете вашата празнична магия

ДА ПРАЗНУВАМЕ ВАШАТА НАЙ -ДОБРАТА ГОДИНА!

С подходящите подаръци за празниците

Това е като работилницата на Дядо Коледа, но и по -добра.
Създаването на подаръци за клиенти и екипи особено около празниците, е изцяло нашето призвание. Ние персонализираме вашите подаръци, които са нещо много повече от красиви.

Така, че независимо дали търсите подаръци за повишение, подаръци за клиенти, или запомнящи се подаръци за всички служители ... нашият екип би се радвал да работи с вашия.

Експертно подбрани подаръци

Персонализиране според вашата марка

Изпращаме до всяка една точка

Изберете от нашата подбрана колекция, която включва най -популярните ни продукти, експертно проектирани от нашия екип, или просто се свържете с нашият мениджър, за да създадете напълно персонализиран подарък,за вашият екип.Какъвто и начин да изберете да работите с нас, ние сме тук, за да ви помогнем и да разберете подробностите, така че можете да се върнете към това, което правите най -добре!

 

Ще се погрижим вашата марка да изглежда най -добре – от маркови етикети и канцеларски материали до персонализирани кутии, ленти и стикери. Не се притеснявайте, ние обработваме всеки един детайл във вашата подаръчна кутия.

Ние сме професионалисти в задоволяването на нуждите на всеки проект с нашето гъвкаво складово пространство и гъвкав екип за изпълнение. Независимо дали се нуждаете от всички подаръци, изпратени наведнъж, или предпочитате да изпращате индивидуално,на всеки един от получателите,не се притеснявайте за това!Ние ще се погрижим с абсолютно всичко!

Заповядайте в нашият офис, за да изберете своите персоанализирани подаръци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *