Без категория

Корпоративни подаръци

Идея за корпоративен подарък

   

 Корпоративните подаръци не са просто подаръци, те са подарък от името на компанията. Искате не само да изненадате, но и да зарадвате служителите или клиентите си с подарък. Всички компании имат различни възможности и приоритети. 

    Нашата задача е да създадем изцяло нов и различен продукт, който да покаже лицето, отношението на компанията и да остане приятен спомен за дълго време. Ние не само съставяме набор от продукти и сувенири и изящно декорираме подаръка, но също така изработваме подаръчни опаковки, както и персонализираме всяка съставка според нуждите.

Нашият сайт представя цяла колекция от корпоративни подаръци за всеки повод.

Корпоративни подаръци за Коледа и Нова Година

   Корпоративните подаръци за Нова година с лого са основната специализация на нашата компания: подаръци за служители в корпоративен стил и всички наши подаръци с лого. Подаръчни кутии с бонбони, подаръчни кошници с лого и новогодишен декор, корпоративни букети от бонбони, сладки подаръци, комплекти с чай и кафе. Можете да ни поверите дизайна и изработката на брандирани опаковки за подарък с лого и брандиран етикет. Корпоративните и бизнес подаръци не винаги са необходими в големи количества и обем. Понякога имате нужда от 1-2 ексклузивни подаръка. Разбира се, помислихме и за това. Можете да изберете почти всеки подарък и да го персонализирате, за да отговаря на вашия характерен цвят и бюджет. В този случай ще има леки ограничения в брандирането, но ние ще се постараем да изпълним перфектно всички ваши изисквания!
               Подаръци в дървени кутии

Подаръчните комплекти в дървени кутии и кутии са оригинален и незабравим подарък, създаден от дизайнери с вкус и стил. Освен готови комплекти с елитен шоколад, чай и кафе, ние произвеждаме подаръчни опаковки от дърво и шперплат по необходимите размери, като предлагаме различни технически решения по индивидуални поръчки. Те могат да бъдат идеално използвани в бъдеще за съхранение на бижута, документи и други необходими дребни предмети. Кутията ще бъде дълготрайно напомняне за вашия подарък и внимание, особено ако включва запомнящ се надпис или лого на вашата компания.

Подаръчни комплекти Lindt
Lindt gifts – сладки комплекти с шоколад и бонбони за корпоративни подаръци на партньори, колеги и приятели. Това е шоколадов празник,направен от първокласен шоколад Lindt.Не всеки знае, но Lindt има изключителна гама, която се продава изключително във фирмените магазини. В партньорство с Lindt създадохме колекция от ексклузивни асортименти и вече можем да ви зарадваме със специални шоколадови комплекти.

Коледен подарък за служители
Коледен подаръчен комплект , включваща всичко необходимо да накара получателя да се усмихне.
Корпоративен подарък
                                              Корпоративни подаръци за годишнина на компанията
Подаръците за годишнина на компанията за партньори и клиенти не са лесна задача. Това са подаръци с персонализация, запомнящи се, качествени и красиви. Промоционалните сувенири не са напълно подходящи за такова важно събитие. Подаръци в един стил в различни ценови категории, с възможност за нанасяне на лого и цялостна разработка на дизайна на опаковката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *